Bani din Afilieri


CE SUNT AFILIERILE?

Sunt programe din care esti platit sa promovezi un anumit produs si din care tu catigi o suma de bani din vanzare respectiva. de asemenea esti platit cu un procent din castigul realizat de afiliatii tai. Mai jos gasesti cele mai bune programe online de afilieri...  Cea mai noua oportunitate de castig
Nu trebuie decit sa ai un site si sa inserezi in el un cod care va face posibil ca vizitatorii tai sa auda o reclama de 5 secunde . Tu vei fi platit ori de cite ori reclama se aude. Vizitatorii nu trebuie sa plece de pe site-ul tau precum in alte programe pay per click .
www.sellingppp.com
Cea mai buna campanie de afilieri din Romania
Programul de Afilieri permite tuturor sa promoveze Tizo.ro prin plasarea unui anunt (banner, panou de cautare sau link) pe site-ul lui/ei. Cand un vizitator da click pe banner sau foloseste panoul de cautare si apoi se inregistreaza pe Tizo, el devine Afiliat. Vei primi 5 RON pentru fiecare utilizator inregistrat, plus 5 RON pentru fiecare utilizator care si-a activat integral contul.
Cine poate devenii Partener Tizo.ro?
Oricine: detine un site interesant, este inregistrat pe Tizo.ro si are contul activat complet.
Pentru Inregistrare Clik pe bannerul de mai jos:


Compania Paidmail
Castiga bani in internet cu paidmail.ro Primul site de nisa paid2 in totalitate pentru utilizatorii din Romania - Paidmail.ro te plateste pentru participare ! Inregistrarea si participarea fiind in totalitate gratuita.Compania Alilieri.com
Afla cum poti castiga 5 lei pentru fiecare Publisher inscris gratuit.
Ce este un Publisher?
Un publisher este o persoana care doreste sa promoveze ofertele altora in schimbul unui comision prestabilit.
Compania Madd Electronics
Comisioane oferite:
1) 1 euro bonus pentru inscrierea in retea.
2) 2 euro pentru comanda fiecarui client care provine din reclama facuta pe site-ul tau .
3) Madd Electronics recompenseaza afiliatii care atrag alte persoane pentru afiliere cu 0,10 euro/persoana .Clik Aici pentru Inscriere(http://www.pcmadd.com/affiliate/affsignup.php)

Leave a Reply