Bani pe internet din publicitate

Publicitatea se refera la promovarea unui lucru in vederea obtinerii clientilor si a fost , intotdeauna, o metoda profitabila de a castiga bani, atat pe internet cat si in domeniul offline. Pentru ca tu sa poti face bani pe internet din publicitate, ai nevoie de un website, care poate fi obtinut gratis sau pe bani. Un website gratis puteti obtine daca va inregistrati la Blogger.com; in felul acesta veti avea un website cu numele : nume.blogspot.com , unde cuvantul “nume” poate fi orice cuvant doriti.Daca veti opta pentru un webiste normal, aveti nevoie de mai multe lucruri :

  1. Domeniu: care costa minim 10$ pe an
  2. Hosting: ajunge undeva la 30$ pe an
  3. Site-ul propriu zis, care poate fi facut de catre un web-designer profesionist. Costurile difera de la o persoana la alta, daca aveti vreun prieten care se pricepe la asa ceva, il puteti obtine si pe gratis.
Acum am ajuns in punctul in care avem un website (platit sau gratis) si trebuie sa scoatem bani cumva din el. Principalul lucru care ar trebuie sa ne intereseze in acest moment este sa il facem cat mai interesant, si vom reusi daca vom publica articole originale, care ar putea sa atraga atentia anumitor persoane. O metoda simpla de a aduce vizitatori pe site-ul tau este sa cauti mai multe bloguri si sa incepi sa comentezi articolele postate , in felul acesta, proprietarii blogurilor vor ajunge la tine pe site si iti vor citit articolele ( iar daca sunt destul de interesante, vor lasa un comentariu si mai mult ca sigur vor reveni). In timp o sa observi ca din ce in ce mai multe persoane vor ajunge pe paginile tale din diferite surse.
Poate ca si dumneavoastra aveti, in acest moment, un site favorit, pe care il accesati scriindu-i direct adresa in bara de navigare. Dumneavoastra va numiti , in acest caz, vizitator fidel al site-ului si trebuie sa va puneti in gand sa faceti ca site-ul propriu sa aiba un efect asemanator. Acum am ajuns in punctul in care site-ul este vizitat, dar cum putem scoate bani din el? Este simplu : sunt chiar mai multe metode :
  1. Iti deschizi un cont la serviciul de publicitate Google Adsense si vei primi un cod pe care trebuie sa il introduci la tine pe site. Prin intermediul acelui cod, Google va trimite anunturi care vor aparea la tine pe site, iar pentru fiecare click inregistrat pe un anunt, de pe site-ul tau vei primi o suma de bani (Mare atentie sa nu va dati singuri click-uri pentru ca riscati sa va inchida contul si in acest fel veti pierde si banii)
  2. Astepti sa fi contactat de o persoana care vrea sa isi promoveze firma, sau de vreun reprezentat al unei companii care vrea sa isi faca intrarea pe o anumita piata si negociati tariful pentru adaugarea unui banner la dumneavoastra pe site.
Cu cat mai repede iti faci un site, cu atat mai repede vei incepe sa castigi bani pe internet. Iti urez multa bafta !


Daca doresti pachetul ce contine pasii necesari inceperii unei asemenea afaceri contactati-ne la adresa de e-mail bogdan@kingofgod.com -pachetul mai contine zeci de site-uri gata facute pentru adsense dar si zeci de softuri foarte folositoare demararii afacerii

One thought on “Bani pe internet din publicitate