Castiga bani din jocuri

Ati citit bine ! Se pot castiga bani pe internet din jocuri si va vom arata in continuare ce trebuie sa faceti pentru a ajunge la aceasta “performanta” . Exista site-uri care va platesc sa va jucati pe ele anumite jocuri flash, dar dupa cateva luni de jucat in fiecare zi, veti vedea ca ati facut bani suficienti sa va cumparati un pix si banuiesc ca nu veti fi prea incantati. Daca veti sa castigati bani din jocuri, noi va sugeram sa va angajati ca si game tester. Vei fi platit sa testezi cele mai noi jocuri si, in plus, vei avea ocazia se fi printre primele persoane din lume care vor juca un joc asteptat de cateva milioane.

Daca esti un pasionat al jocurilor pe calculator, atunci acest loc de munca reprezinta, cu siguranta, idealul la care vrei sa ajungi. Lucrand la o astfel de companie, vei avea colegi care impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine si in mod sigur veti avea despre ce vorbi in pauzele de mese. O companie de acest gen, este Gameloft, originara din Franta. Aceasta s-a infiintat in anul 1999 si statisticile arata ca in anul 2011, deja avea 500 de angajati in Romania (dintre care 400 erau in Bucuresti) din totatul de peste 4000. Am avut ocazia sa discut cu cateva persoane care lucreaza ca si game tester si mi-au spus ca este un loc de munca foarte placut (in conditiile in care absolut toti cu care am vorbit erau inebuniti dupa jocuri) iar ca un sfat pentru cei care vor sa se angajeze in acest domeniu : Nu e ceea ce pare ! Acesta mi-a explicat ca in mare parte a timpului te joci, dar nu poti sa te bucuri de asta pentru ca tu, de fapt, trebuie sa cauti erorile din joc .. sa iti spui parerea legata de anumite elemente din joc si asa mai departe.
In concluzie.. daca vreti cu adevarat sa faceti bani din jocuri, ar trebui sa incercati. Sunt multe companii care angajeaza persoane ca voi si va ajutam sa le gasiti. Vedeti ce joburi sunt disponibile Aici sau Aici

Leave a Reply