Bani pe internet din afacerea ta

O sa incep acest articol cu urmatoarea intrebare : Ai o afacere ? Daca da, aseaza-te comfortabil si incepe sa citesti ceea ce iti voi spune in randurile care urmeaza. Daca inca nu ai o afacere atunci va trebui sa te gandesti la una. Sfatul meu este sa intri intr-o afacere de placere si nu pentru bani. Chiar au fost realizate studii care au aratat ca majoritatea persoanelor care au inceput sa transforme hobby-ul intr-o afacere s-au bucurat de succes. Odata ce ti-ai “setat” afacerea numai ramane decat sa iti explic cum poti sa o faci vizibila pe internet.
Mai intai de toate ai nevoie de un website. Iti recomandam sa fie facut de o echipa de profesionisti pentru ca reprezinta imaginea ta in mediul online iar o  imagine mai buna, atrage mai multi clienti.Dupa ce site-ul propriu-zis este gata ai grija sa postezi periodic lucruri interesante legate de domeniul tau de activitate. Pentru ca afacerea ta sa se bucure de succes in mediul online, site-ul trebuie vizitat de persoane interesate. Acest tip de trafic se numeste “targetat” si este cel mai valoros.

Cum fac sa primesc trafic din Google?

Daca vrei ca site-ul firmei tale sa fie vizitat de catre persoane care cauta anumite cuvinte pe Google, atunci ai doua optiuni : Una mai costisitoare care se refera sa ii platesti pe cei de la Google sa iti tina site-ul in prima pozitie, la anumite cautari, sub forma de anunt (site-ul tau va aparea cu galben). Daca vei alege aceasta metoda vei fi obligat sa platesti pentru fiecare click care va fi dat de orice persoana pe anuntul respectiv. Avantajul, in acest caz, este ca vei aparea instant pe o pozitie buna, din domeniul tau.O alternativa mai ieftina ar fi sa faci site-ul cat mai natural si cat mai interesant pentru publicul larg, astfel incat, dupa un timp, motorul de cautare Google isi va da seama cu adevarat de valoarea acestuia si il va propulsa automat pe pozitii bune la anumite interogari. Sunt cateva “artificii” care trebuiesc facute daca vei alege aceasta a doua metoda :
  • Posteaza articole unice si interesante regulat
  • Titlul site-ului trebuie sa fie un cuvant cheie cautat
  • Descrierea site-ului trebuie sa contina si ea cuvantul cheie cautat
  • Incearca sa obtii parteneriate cu site-uri de profil.

Daca vreti sa facem schimb de link-uri lasati un comentariu cu adresa siteului dumneavoastra . Verificarea se face in maxim 48 de ore

Leave a Reply